Tussen Kunst en Kitsch trekt opnieuw meer dan miljoen kijkers

Door: DitjesDatjes
23-06-2022

Het programma Tussen Kunst en Kitsch heeft woensdagavond weer meer dan een miljoen kijkers naar NPO 1 getrokken. Het kunstprogramma, gepresenteerd door Frits Sissing, werd door 1,3 miljoen mensen gezien en komt daarmee op plek 2 in het overzicht met best bekeken programma’s, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Ook vorige week wist het programma ruim 1,3 miljoen mensen te trekken. In de aflevering van afgelopen woensdag, de achtste aflevering van het negentiende seizoen, wordt onder meer een penduleklok getaxeerd. Ook wordt de waarde van een blauwwit aardewerk geschat en taxeert kunstkenner Paul van Rosmalen een schilderij van Hipolito Ocalia, een Curaçaose schilder.

Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 voert de lijst aan. Dat programma is door 1,6 miljoen mensen bekeken. Ook plek 3 in de top betreft een programma op NPO 1, namelijk het NOS Journaal om 18.00 uur, dat door 974.000 mensen is bekeken. Daarna volgt het Half Acht Nieuws op RTL 4, dat zo’n 884.000 kijkers wist te trekken. Op SBS6 kon het programma Hart van Nederland op de meeste kijkers rekenen: 479.000.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD