TVOH-coach Jan Smit krijgt bakken kritiek

Door: Tanja Brouwer
28-11-2020

Jan Smit verving onlangs Lil’ Kleine als coach bij The Voice of Holland. De Volendammer kan helaas niet rekenen op positieve reacties. Verschillende media branden de zanger helemaal af en vinden dat hij maar weinig toevoegt aan het programma.

Niet spontaan?

Lil’ Kleine is, volgens geruchten, uit zijn coach-stoel gezet omdat hij zijn rol niet goed zou vervullen. Hij kreeg veel kritiek van kijkers. Tijd voor een nieuwe coach dus, maar helaas lijkt het erop dat de redactie van het populaire programma de plank heeft misgeslagen. Jan Smit is volgens velen namelijk geen haar beter dan de rapper.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Daphne van Rossum, de presentatrice van de mediapodcast van De Telegraaf, heeft geen goed woord over voor Jan. ,,Ik vind het niet zo sympathiek overkomen.” Volgens haar is hij niet enthousiast genoeg, zelfs niet als er een match is tussen hem en een zanger. ,,Er is niet de spontaniteit van een beetje het podium oprennen en een elleboogje geven.”

Zenuwen

Ook mediakenner Rob Goossens is geen fan. Hij denkt dat Jan te nerveus is en dat de zenuwen ervoor zorgen dat Jan een beetje stijf is en niet spontaan. Volgens hem was Jan namelijk hartstikke enthousiast toen hij hoorde coach te mogen worden in The Voice.

Lukt het Jan om de komende afleveringen was losser te worden of kan hij zijn zenuwen niet de baas worden?

Meer DenD