Als twee druppels water

Door: Maaike Olde Olthof
08-10-2017

Als je vader voetballer Orlando Trustfull is en je moeder Quinty met haar good looks nog bijna dagelijks als RTL-presentatrice op de televisie te zien is, is het geen wonder dat jezelf er ook goed uitziet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eigenwijs

De 21-jarige actrice Moïse, die een rolletje in GTST heeft, had een relatie met PSV-voetballer Damian van Bruggen. Over de breuk van afgelopen maart wil ze weinig kwijt. ,,Ik heb ruim vier jaar lang een relatie gehad met Damian. Daar kijk ik met een goed gevoel op terug. Ik vertel liever niet waarom onze relatie over is gegaan.”

Sinds maart is Moïse te zien als Celia van Dam in Goede Tijden, Slechte Tijden. ,,Celia is een heel leuk en lief meisje, maar ook een beetje eigenwijs. Ze werkt in de Rozenboom. Daar moet ze veel leren want ze wil later een eigen hotel beginnen”, aldus Moïse.

Op de markt

Moïse timmert aan de weg met een eigen sieradenlijn. Dat doet ze al sinds haar dertiende. Haar eigen lijn ByMoise bestaat uit sieraden en accessoires. Moeder Quinty helpt soms met de verkoop op de markt. ,,We lijken heel erg op elkaar en dat botst wel eens.” Toch is de band tussen beide vrouwen heel hecht. ,,Mama inspireert me heel erg.” liet Moïse in een interview weten.

 

View this post on Instagram

See you soooon London💙💭

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull) on

Meer DenD