Twijfels over ‘verloving’ Rogier Smit

Is Rogier wel echt verloofd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit is pas nét gescheiden met Frank of hij heeft alweer een nieuwe man aan de haak geslagen. Op Instagram deelt Rogier een video van een ring, waarmee hij laat doorschemeren dat hij verloofd is. Zijn volgers geloven er alleen niets van…

Eindelijk: de scheiding van Frank en Rogier is rond. Na de rechtszaak liet Frank al weten enorm opgelucht te zijn dat hij zijn leven weer kan oppakken. Rogier bleef stil over de scheiding, maar liet daarvoor al weten dat hij op zoek was naar een nieuwe man in zijn leven.

Liefdesoproep

Slechts een paar weken geleden deed Rogier een oproep aan alle vrijgezelle mannen. ,,Ben jij niet oppervlakkig, lijk je op Bradley Cooper of Hugh Grant, hou je van wandelen met de hond op zondag en uitgaan op vrijdagavond? Dan ben ik de aangewezen persoon voor jou”, luidde zijn oproep.

Volgers geloven verloving niet

De nieuwe video, waar Rogier een ring om zijn vinger krijgt, roept dan ook veel vragen op. Veel volgers vinden het twijfelachtig dat hij nú al verloofd zou zijn. ,,Dat gaat snel. 7 augustus nog een oproep en nu al een ring. Snelle Jelle”, schrijft een volger, waarop Rogier reageert: ,,We kenden elkaar al langer.”

Ook vinden volgers het ongeloofwaardig overkomen omdat hij wéér niet laat zien met wie hij verloofd zou zijn. ,,Waarom zien we niet wie dit zijn… Vaag gedoe weer…”, reageert iemand. Rogier legt uit dat hij het niet wil zeggen vanwege de media, wat nóg meer vragen oproept. ,,Aandacht”, reageert een ander.

Tags

FRANK JANSENNIEUWE LIEFDEROGIER SMITVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck