Uitgelekt: Bekijk foto’s van ‘gekochte’ villa Martien Meiland

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

In Noordwijk gonst het van de geruchten: Martien Meiland zou een miljoenenvilla in zijn voormalige woonplaats gekocht hebben. Bekijk de foto’s van de villa die ruim 2,6 miljoen kost hier.

Eerder werden Martien en Erica in verband gebracht met een woonboerderij in Leiderdorp, waaraan een prijskaartje van maar liefst 2,75 miljoen aan hing. Volgens Bekendeburen.nl heeft de familie deze woning zeker bezichtigd, maar is hun oog gevallen op een prachtige villa in hun oude dorp Noordwijk…

Huizenjacht

Onlangs maakte de familie bekend dat er een nieuw seizoen van Chateau Meiland op de televisie komt binnenkort. De zoektocht naar een nieuw onderkomen voor de familie zal centraal staan in de serie. De familie moest hun woonboerderij in Hengelo hals over de kop verlaten vanwege een geschil met de gemeente.

De opnames voor het nieuwe seizoen zijn al begonnen en daarmee komen er meerdere geruchten de wereld in waar de familie is gesignaleerd. Nu wordt er gesuggereerd dat Erica en Martien een prachtige villa in Noordwijk gekocht hebben, vlak nadat bekend werd dat ook Maxime terug zal keren naar haar oude dorp. Zij heeft met haar vriend Leroy dit huis gekocht.

Bekijk foto’s van de villa hier

Tags

ERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDVERKOCHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie