Urk!-ster Greetje onthult: ‘Dít is mijn nieuwe vriend’

Greetje heeft een nieuwe vriend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Urk!-ster Greetje heeft na haar pijnlijke scheiding een nieuwe liefde gevonden. Ze was naar eigen zeggen niet op zoek naar een nieuwe man, tot hij thuis bij haar aanbelde. Greetje is namelijk verliefd geworden op haar schade-expert!

Ruim een halfjaar na haar scheiding met Jan heeft Greetje weer nieuw liefdesgeluk gevonden. ,,We hebben het twee maanden stil weten te houden, omdat we elkaar voorzichtig willen leren kennen”, vertelt Greetje in gesprek met weekblad Privé. ,,Maar je kunt je ook niet verstoppen, dus op een gegeven moment ging het als een lopend vuurtje door het dorp.”

Schade-expert

Hoe hebben de twee elkaar leren kennen? ,,Je ziet het soms in een mooie televisieserie en dan denk je: Ja, hoor! Het lijkt mij stug dat je zó aan een partner komt! Maar in mijn geval is het echt zo gebeurd. Ik had schade aan mijn huis en er kwam een schade-expert langs. Je raadt het al: mijn huidige vriend.”

Vlam in de pan

De man deed zijn werk en de twee wisselden nummers uit zodat ze contact konden houden over de afwikkeling van de schade. ,,Het grappige is dat hij mij helemaal niet kent van tv, dus hij stapte er blanco in. Na een korte tijd over en weer wat berichtjes gingen we afspreken. Toen sloeg de vlam in de pan”, aldus Greetje.

Geheim

De naam van haar nieuwe vriend wil ze nog geheim houden. ,,Hij is wat ouder dan ik, maar ik vind het wel prettig dat hij meer levenservaring heeft”, zegt Greetje, die naar eigen zeggen helemaal niet open stond voor een nieuwe relatie. ,,Ik dacht helemaal niet na over een nieuwe relatie. Ik had met mezelf afgesproken in elk geval een jaar geen vriend te nemen. Ik had er even geen zin meer in. Tot hij over de vloer kwam.”

Jan

Hoewel Greetje en haar vriend pas net samen zijn, hoopt ze met hem oud te worden. Aan haar ex-man Jan vertelde ze al snel wat er speelde. ,,We zijn samen met mijn vriend koffie gaan drinken. Jan was blij dat ik hem op de hoogte had gebracht. Het is voor hem allemaal goed, het klikte.”

Tags

URK!

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck