Urk!-ster Mathilde verbreekt kort na komst baby relatie

Relatiebreuk Mathilde
Door: Charlotte Wijnen
04-01-2023

Mathilde Keuter, bekend van de realityserie Urk!, heeft haar relatie met Michael verbroken. Eind oktober verwelkomde het stel nog een zoon, Jason. De zwangerschap was niet gepland en de komst van een baby bleek te veel voor de relatie. ,,We hebben geprobeerd het beste ervan te maken”, aldus Mathilde.

Mathilde maakt het verdrietige nieuws zelf bekend. ,,Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten”, schrijft ze in een emotioneel bericht op Instagram.

‘We passen niet bij elkaar’

Omdat Mathilde onverwachts zwanger raakte, moesten de twee in een korte tijd een relatie opbouwen. ,,En hebben we geprobeerd er het beste van te maken. Helaas zijn we er achter gekomen dat we met veel dingen niet op 1 lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen.”

Van ruzie is geen sprake; ze hopen in goede harmonie nog voor hun zoon te kunnen zorgen. ,,We hebben nog ontzettend veel liefde voor elkaar en daarom hebben we op tijd de stekker eruit getrokken, zodat wij nog in harmonie met elkaar kunnen omgaan om samen voor onze prachtige zoon te zorgen en af en toe dagjes uit als gezin te doen. Wij hebben tijd en ruimte nodig om dit te verwerken.”

Geen huwelijk

Mathilde en Michael leerden elkaar kennen op een datingsite. In september, kort voor de geboorte van hun zoontje, liet Mathilde nog weten dat ze toekomstplannen aan het maken waren. ,,We dromen al stilletjes over een huwelijk”, onthulde ze destijds in gesprek met weekblad Privé.

Meer DenD