Vader Meghan Markle vergelijkt zich met koning Charles: ‘Ik wil hem spreken’

Thomas wil eens babbelen met Charles over zijn dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Markle, de vader van Meghan, wil graag met koning Charles praten. Volgens hem zitten ze ‘in hetzelfde schuitje’. ,,Ik weet zeker dat hij net zoveel onbeantwoorde vragen heeft als ik.”

Thomas is van mening dat hij en de Britse koning veel met elkaar gemeen hebben. Zo kampen ze allebei met gezondheidsproblemen en zijn ze vervreemd van prins Harry en Meghan Markle.

Gesprek

,,Ik zou hem graag willen spreken, want ik weet zeker dat hij net zoveel onbeantwoorde vragen heeft als ik”, vertelt Thomas in gesprek met Daily Mail. ,,Geen van ons verdient de behandeling die we hebben gekregen. Hij ondergaat een kankerbehandeling en ik ben niet in de beste gezondheid.”

‘Slecht behandeld’

Thomas zegt dat hij ‘diepe empathie’ voelt voor Charles. ,,Ik heb zoveel vragen die ik aan Meghan en Harry zou willen stellen. De belangrijkste vraag is: waarom hebben ze niet alleen mij, maar ook de koninklijke familie en de koning zo slecht behandeld?”

Kleinkinderen

Archie en Lilibet, de kinderen van Harry en Meghan, lijden volgens Thomas onder de situatie. ,,Ze hebben twee opa’s die hen willen zien, van wie er één de koning van Engeland is. Ik had in mijn 80 jaar nooit gedacht dat ik in hetzelfde schuitje zou zitten als de koning.”

Tags

KONING CHARLESMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck