Vader Meghan na vijf dagen uit ziekenhuis ontslagen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De vader van Meghan, de hertogin van Sussex, is uit het ziekenhuis ontslagen. Vijf dagen na zijn beroerte bedankt Thomas Markle zijn artsen en verplegers voor de goede zorgen.

“Ik ben enorm dankbaar en weet dat ik veel geluk heb dat ik nog leef”, stelt Markle in een schriftelijke verklaring aan de Daily Mail. De 77-jarige kan vanwege de beroerte nog niet praten. “Ik wil iedereen bedanken, vooral de geweldige artsen en verplegers die mijn leven hebben gered. Het zijn engelen.”

Ook is Markle “diep ontroerd” door alle lieve berichten die hij heeft gekregen. “Ik kan nu nog niet praten maar ik werk er hard aan en zal iedereen bedanken als ik dat weer kan.” Markle werd maandagavond met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Volgens Samantha Markle, de halfzus van Meghan, kampt hij met verlammingsverschijnselen aan de linkerzijde van zijn lichaam. Zo kan hij de spieren in zijn gezicht niet bewegen en zijn linkerhand nauwelijks gebruiken.

Jubileum

Samantha stelde zaterdag dat de vervreemde relatie met Meghan de oorzaak zou zijn van de gezondheidsproblemen van haar vader. Hij zou enorm veel stress hebben nu hij al jaren geen contact meer heeft met de hertogin van Sussex.

Volgens The Sun was Markle juist van plan om naar Groot-Brittannië te reizen om daar de festiviteiten rondom het jubileum van koningin Elizabeth bij te wonen.

BuzzE

Tags

MARKLEMEGHAN MARKLETHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck