Vader Meghan slaat terug: ‘We maken allemaal fouten, maar ik heb mij niet verkleed als Hitler’

Thomas Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De 76-jarige vader Thomas Markle van Meghan Markle heeft vanochtend de knuppel in het hoederhok gegooid. Tijdens een live-interview bood hij nogmaals zijn excuses aan zijn dochter omdat hij samenwerkte met de Britse tabloids. Tegelijkertijd viel hij keihard prins Harry aan.

Prins Harry belde Thomas destijds toen deze na een zware hartaanval in het ziekenhuis lag en behandeld werd. Meghan vader vertelde dat hij niet naar het huwelijk kon komen. ,,Harry zei, als je naar mij had geluisterd, dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn met jou.”

Daarna hing Thomas op.

Excuses

Thomas zegt dat hij wel 100 keer zijn excuses heeft gemaakt aan zijn dochter Meghan en Harry. Hij hoorde zijn dochter voor het eerst sinds 4 jaar deze week weer spreken in het interview met Oprah Winfrey.

In de ontbijtshow van ITV deelde Thomas, die in Mexico woont, vanochtend een sneer uit naar Harry: ,,We maken allemaal fouten, maar ik heb nooit naakt pool gespeeld en ik heb mij niet verkleed als Hitler.”

Spijt

Het meeste wat Thomas dwarszit, is dat zijn dochter en zijn schoonzoon de afgelopen 4 jaar nooit meer iets van zich hebben laten horen. Van zijn actie met de tabloids heeft hij spijt. ,,De andere kant van de medaille is dat niemand bescherming bood aan onze familie.”

Thomas heeft kritiek op de handelwijze van Meghan en Harry en hij zei dat er bij de koninklijke familie geen sprake is van racisme. ,,Dit hele gedoe over kleur en hoe donker de baby zou zijn is bulls***.”

Tags

ARCHIECAMILLAKONINGIN ELIZABETHMEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYROYAL FAMILYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck