Vader Meghan verliest spraak na beroerte

Vader Meghan Markle verliest spraak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas, de vader van Meghan Markle, is voor het eerst in het openbaar verschenen sinds hij met een beroerte naar het ziekenhuis is gebracht. Hij wil het Britse volk bedanken voor alle steun, maar is na de beroerte zijn spraak verloren waardoor hij zijn woorden op een whiteboard moet schrijven.

Thomas Markle kreeg op 23 mei een beroerte en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar verbleef hij vijf dagen. Hoewel hij naar eigen zeggen blij is dat hij nog leeft, kan hij sinds de beroerte nog maar een paar woorden spreken.

Voor het eerst in het openbaar

Nu, drie maanden later, is Thomas voor het eerst in het openbaar verschenen. Praten kan hij nog niet, dus schrijft hij op een whiteboard de woorden die hij wil zeggen. In de video, die werd getoond op GB News, zit Thomas aan een tafel bij een strand. ,,Hallo Dan, bedankt en het Britse volk voor de beste wensen en goede wil”, schrijft hij op het whiteboard.

Bloedstolsel

Thomas was van plan om in juni naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen om het platinajubileum van Queen Elizabeth te vieren, maar de beroerte, die werd veroorzaakt door een bloedstolsel aan de rechterkant van de hersenen, gooide roet in het eten.

Het is niet de eerste keer dat de vader van Meghan met medische problemen in het nieuws komt. Vlak voor het huwelijk van Harry en Meghan in 2018 zei hij dat hij twee hartaanvallen had gehad.

Tags

BEROERTEHARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck