Vader Monique WOEST op verspreiders geruchten

Monique Westenberg
Door: Tanja Brouwer
20-02-2020

Hoewel Monique, Bridget en André zich de afgelopen weken afzijdig hebben gehouden van alle geruchten die over hen rondgaan, hebben twee van hen toch gereageerd op een recente roddel. Monique en Bridget zouden met elkaar hebben gevochten op Curaçao. De dames laten weten hoe het zit én de vader van Monique laat ook van zich horen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Wat een onzin’

Een bron suggereert aan weekblad Story dat Monique en Bridget met elkaar zouden hebben gevochten toen Bridget doorkreeg dat André de nacht doorbracht in de kamer van Monique. De twee vrouwen laten nu weten dat daar absoluut geen sprake van is. Bridget zei woensdagochtend bij Frank Dane op Radio538 al dat zij niets wist van een affaire tussen André en Monique en dat er ‘niets geks’ is gebeurd. Privé belde Monique op en vroeg naar haar kant van het verhaal: ,,Wat een onzin, absoluut niet. Het enige contact wat ik met haar had was een appje, maar daar heb ik niet op gereageerd”, zegt ze over het gerucht.

Vader Monique

De twee vrouwen hebben elkaar dus niet in de haren gevlogen en zijn altijd netjes met elkaar omgegaan. Niet alleen de besproken personen zelf lijden onder de roddels, want de vader van Monique laat ook weten het helemaal zat te zijn. Terwijl de verslaggever van Privé telefoneert met Monique, zegt haar vader op de achtergrond het volgende: ,,Wat een mafkezen, wie verzint die verhalen allemaal? Ze hebben elkaar niet eens gezien!”

Het lijkt erop dat André, nu het uit is met Bridget, weer terug naar de villa is gekeerd waar Monique en zoontje André verbleven.

Meer DenD