Vader Sarah reageert op nieuw liefdesgeluk André: ‘Erg wrang’

Vader Sarah reageert op breuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah, heeft voor het eerst gereageerd op het nieuwe liefdesgeluk van André Hazes. ,,Anne Rose was een goede vriendin van Sarah. Dat maakt het erg wrang.”

Samenwonen met Anne Rose

Dat André Hazes Sarah alweer vergeten is en de liefde heeft gevonden bij Anne Rose is inmiddels helder. De zanger zou zelfs al bij haar ingetrokken zijn. ,,Sinds bekend is dat ze voor elkaar gekozen hebben, zijn ze onafscheidelijk”, valt te lezen in weekblad Privé. ,,De zanger heeft het huis van zijn moeder in Mijdrecht verlaten en is bij de ouders van Anne Rose ingetrokken.”

Volgens Privé is dit een tijdelijke situatie. André zou al de sleutel van een nieuw appartement hebben in Vinkeveen, waar hij samen met Anne Rose zal gaan wonen.

Rudolf van Soelen reageert

En daarmee lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Vorig jaar woonde André nog bij de ouders van Sarah, en ook met Sarah kocht hij een appartement. Het is er alleen nooit van gekomen dat de twee ook daadwerkelijk in hun eigen huis samen gingen wonen, omdat de relatie toen stukliep.

Omdat André bij Sarah thuis woonde, had hij een goede band opgebouwd met Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah. In Dag Allemaal heeft hij zich voor het eerst uitgelaten over de situatie. ,,Die dame met wie André nu optrekt, dat was een goede vriendin van Sarah. Dat maakt het erg wrang”, vertelt hij.

Wel zegt Rudolf dat het weer goed met Sarah gaat. ,,Ze heeft de draad van haar leven weer opgepakt en heeft veel moed om er opnieuw iets van te maken.”

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSE ZONNEVELDHAZESNIEUWE LIEFDESARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck