Vakantiediscounter blundert: 200.000 euro voor basic appartement

Vakantiediscounter blundert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Door het koude, regenachtige weer in Nederland beginnen mensen langzaamaan de websites af te struinen op zoek naar de beste vakantiedeal. Normaal vind je die geheid bij Vakantiediscounter, maar dit keer begaat de website een flinke blunder: voor een basic appartement in Italië vragen ze meer dan 200.000 euro. En dat voor dertien dagen…

Vakantiediscounter begaat een enorme blunder. Hoewel ze normaalgesproken vaak de beste vakantiedeals kunnen bieden, is dat vandaag absoluut niet het geval. Voor wie van plan is op vakantie te gaan naar het Italiaanse plaatsje Triëst, moet Vakantiediscounter even overslaan. Op de website bieden ze een tweepersoons-appartement met één slaapkamer aan voor een wel heel bizarre prijs.

Ruim twee ton voor 13 dagen

Wanneer je appartement Fiori Di Trieste voor dinsdag 22 augustus boekt komt er een bedrag van maar liefst 118.463 euro per persoon in beeld te staan. Dat betekent dat je voor twee personen in totaal ruim 236.000 euro kwijt bent. Heb je het appartement dan gekocht? Nee! Je verblijft er dan slechts 13 dagen, vliegt vanaf Eindhoven en een transfer is niet inbegrepen. Ontbijt ook niet overigens. ‘Je hebt de laagste prijs’, meldt de website nog. Maar voor wie kijkt naar de afbeeldingen van het appartement zal dat ongetwijfeld niet geloven. Het gaat om een basic appartement en er zit zelfs een vlek in de bank… Benieuwd hoe het appartement eruitziet? Bekijk de foto’s hier.

Tags

BLUNDEROPMERKELIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck