‘Van der Gijp leert van vriendin’

Door: Sinem Toprak
21-11-2018

Sinds de mannen van Voetbal Inside van RTL naar Veronica zijn verhuisd, is er veel veranderd in hun leven. Dat beweert Hans Kraay Junior in Veronica Magazine.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bank

De meest opvallende verandering is die van René van der Gijp. ,,René heeft nu een ongelofelijk leuke, nieuwe vriendin! Je weet dat René altijd het hele weekend op de bank lag om voetbal te kijken. Maar hij is er dankzij zijn nieuwe vriendin achtergekomen dat je ook op een bank kunt zitten”, zegt Hans.

Vorig jaar kreeg René een relatie met Minouche. De vrouw kent hij van het schoolplein, want haar kinderen zaten in dezelfde klas als het kind van Gijp. Sindsdien zijn ze erg gelukkig met elkaar, en is het leven van Gijp weer rustiger geworden.

Verdriet

In 2016 verloor Gijp zijn ex-partner Daniëlle (46). Zij overleed geheel onverwachts in haar slaap. Hij en Daniëlle hadden een bijzonder relatie. Ze hadden samen een zoon, maar Gijp weigerde om samen te wonen. Toen ze in 2014 uit elkaar gingen, bleven ze goede vrienden, en zagen elkaar nog regelmatig.

 

Meer DenD