Vanilla Ice treedt even niet op na overlijden rapper Coolio

Door: DitjesDatjes
02-10-2022

Rapper Vanilla Ice treedt even niet op na het verlies van rapper Coolio. Dat meldt website TMZ, die rapper Vanilla Ice sprak. Rapper Coolio, die woensdag op 59-jarige leeftijd overleed, trad voor het laatst op met Vanilla Ice.

Vanilla Ice, die eigenlijk Robert Matthew Van Winkle heet, heeft even niet de juiste “mindset” om een show te geven. Daarom last de Ice Ice Baby-zanger een kleine pauze in, vertelt hij aan TMZ. Hij zegt dat hij ervoor gaat zorgen dat de nagedachtenis van zijn vriend Coolio, die eigenlijk Artis Leon Ivey heette, voor altijd voortleeft.

Laatste optreden

Het duo trad vorige week nog samen op in Texas. Vanilla Ice had niet verwacht dat dit het laatste optreden van de Gangsta’s Paradise-zanger zou zijn, vertelt hij aan TMZ.

Vanilla Ice zei eerder deze week tegen de entertainmentwebsite dat hij de nacht van woensdag op donderdag niet kon slapen nadat hij had gehoord van het overlijden van Coolio. Ook donderdag was de rapper “nog in shock en in paniek”.

Volgens TMZ bezocht Coolio het huis van een vriend, waar hij mogelijk als gevolg van een hartaanval dood op de grond werd gevonden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD