Veel onbegrip: moeder Sonja Bakker krijgt tik op de vingers

Moeder Sonja blijkt kreng te zijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Abeltje Boerstra, de moeder van Sonja Bakker, heeft een boek uitgebracht waarin ze keihard uithaalt naar haar dochter. DenD-lezers vinden het onbegrijpelijk. ,,Een moeder hoort haar dochter te beschermen”, luidt de kritiek.

Sinds de plagiaatrel is Sonja Bakker volledig verdwenen uit het openbaar. Zelfs met haar moeder Abeltje heeft ze geen contact. Het zorgt voor grote woede en verdriet bij Abeltje en in haar nieuwe boek ‘Zij noemde mij Kruizemunt’ haalt ze keihard uit naar haar bekende dochter.

‘Ik bestond niet’

De afgelopen week heeft Abeltje de media opgezocht om over haar boek en haar verdriet te praten. Zo vertelde ze in gesprek met Shownieuws dat de bekendheid Sonja heeft veranderd. ,,Ja, toen kwam ook die verwijdering. Ik bestond niet meer”, vertelde ze. ,,Als ik dan in de winkel was en ik zag de Privé, Story of een van die bladen, dan keek ik vlug en zag ik haar even. Ik voel nu dat ik weer moet uitkijken dat ik niet ga huilen. Ik bestond niet.”

Onbegrip

Abeltje beweert dat Sonja haar heeft verstoten op het moment dat ze bekend werd. Haar uitspraken zorgen voor veel onbegrip bij DenD-lezers. Op de vraag: ‘Heeft u begrip voor Sonja’s moeder?’ hebben ruim duizend mensen gestemd en daarvan stemde 75 procent op: ‘Nee, een moeder beschermt haar dochter’. 25 procent heeft wel begrip voor Abeltje en stemde op: ‘Ja, die arme vrouw moet haar frustratie kwijt’.

DenD wil uw mening weten

Heeft u begrip voor Sonja’s moeder?

Tags

SONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck