Verbazing om foto Peter Gillis: ‘Maagverkleining?’

Verbazing om afslank ritme Peter Gillis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers van Massa is Kassa hebben verbaasd gereageerd op een foto van Peter Gillis die hij gedeeld heeft op Facebook. Volgens kijkers ziet de ondernemer er anders uit dan we hem de afgelopen tijd in de serie hebben gezien. ,,Heeft hij een maagverkleining gehad?”, luidt het onder de foto.

Het is al een tijdje over en uit met Nicol en hoewel we in Massa is Kassa keer op keer zagen dat Peter onder andere hulp nodig heeft bij het strikken van zijn veters, laat hij niet zien dat hij liefdesverdriet heeft. Sterker nog: kijkers vinden Peter er een stuk beter uitzien sinds hij en Nicol niet meer samen zijn.

Maagverkleining?

,,Veel stress van je nek af maat, is goed te zien. Je ziet er een stuk relaxter en minder gestrest uit”, reageert iemand onder een foto die Peter op Facebook deelt. En hoewel Peter niet zijn hele lijf op de foto heeft gezet, valt het veel kijkers op dat hij is afgevallen. ,,Ik denk dat hij een maagverkleining heeft gehad, hij wordt ineens heel slank”, schrijft iemand. Een ander denkt hetzelfde: ,,Ja daar had hij het al vaker over gehad maar Nicol hield dat tegen.”

‘Ligt aan Nicol’

Peter bekende eerder al dat zijn voedingscoach hem heeft geadviseerd om iets aan zijn overgewicht te doen. Vorig jaar onthulde hij al in de serie dat hij overweegt een maagverkleining te doen. Hij zei al een lange tijd te willen afvallen, maar dat het hem niet lukt. ,,Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal”, zei Peter. Nicol wist niet wat ze hoorde. ,,Het ligt helemaal niet aan mij”, zei ze boos. ,,Ik kook elke dag voor jou en elke dag gezond. Maar zodra jij de deur uitloopt dan douw jij je eigen helemaal vol met worstenbroodjes overal.”

‘Gezond lichaam’

Peter leek overtuigd om een maagverkleining te ondergaan, maar later zag hij er toch vanaf. Waarom? ,,In een gezond lichaam moet je niet snijden”, gaf Peter als reden. Kijkers geloofden destijds al niets van dat verhaal en vermoedden dat Nicol hem tegen had gehouden.

Tags

MASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck