Verbazing om verwijderde scène Chateau Meiland: ‘Dit roept vragen op’

Vragen over verwijderd huis in Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fans die de laatste aflevering van Chateau Meiland wilde terugkijken, stonden raar te kijken toen de aflevering online niet te vinden was. Nu, dagen later, is de aflevering eindelijk te zien maar één scène is verwijderd. Het roept een hoop vragen op…

Kijkers konden afgelopen maandag in Chateau Meiland zien dat Martien op slag verliefd werd op een gigantische villa in Wassenaar. En dat terwijl hij eigenlijk alleen kwam kijken voor de fontein die te koop stond. ,,Het is helemaal Krystle, van Dynasty”, riep hij uit. ,,We nemen het huis erbij. Ik ben helemaal overstuur.”

Villa

Ook Maxime gilde het uit. ,,Ik weet gewoon niet wat ik zie”, zei ze vol ongeloof. Erica zag het al helemaal voor zich: in deze villa kon het hele gezin weer onder een dak gaan wonen. ,,Dat zou ik echt leuk vinden. Maar dit kunnen wij helemaal niet betalen.”

Waar is de aflevering?

Maar fans die de aflevering terug willen kijken, hebben pech. ,,Waarom is de uitzending van Chateau Meiland van afgelopen maandag niet terug te vinden op Kijk.nl en ook niet terug te kijken via mijn provider?”, schrijft een kijker op X. Inmiddels is de aflevering online gezet, maar zónder de scène van het huis. Talpa blijkt enkele minuten geschrapt te hebben en dat roept een hoop vragen op.

Scène verwijderd

,,Gedoe rondom de Meilandjes”, schrijft kijkcijfer-expert Tina Nijkamp in Instagram Stories. ,,De aflevering van maandag staat pas sinds vandaag online. Heb de aflevering nagekeken, maar de scène met het ‘5 miljoen huis’ is eruit geknipt. Mochten ze de villa achteraf toch niet in beeld nemen van de eigenaar?”

Tags

CHATEAU MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck