Verbazing over ‘ondankbare’ vrouw in Uitstel van Executie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Rotterdamse Karin was gisteravond te zien in het programma Uitstel van Executie. Haar ondankbare en negatieve houding verbaasde veel kijkers. Op Twitter lieten mensen hun ongenoegen blijken.

Verbouwing

Karin is gescheiden en woont samen met haar drie dochters in een rijtjeshuis in Rotterdam. Haar ex-man was ooit begonnen met een verbouwing, maar heeft die niet afgemaakt. De hypotheek kan Karin niet meer betalen, en samen met haar kinderen woont ze in een onaf huis.
Martijn Krabbé schiet samen met een financieel expert, een makelaar én een klusteam te hulp, en zorgt ervoor dat het huis er super uitziet voor de verkoop én dat Karin overzicht krijgt in haar financiën.

Chagrijnig

Het team verbouwt het hele huis, zodat de kansen groter zijn dat de woning voor een mooi bedrag wordt verkocht. De reactie van Karin op het verbouwde huis is echter zo negatief dat veel kijkers hun oren niet geloofden. Karin is niet dankbaar maar ‘bloedchagrijnig’.
“Het is niet mijn smaak”, zegt ze als Martijn vraagt wat ze van het opgeknapte huis vindt. “Alles is wit, er zit voor de rest geen kleur op de muren”, gaat ze verder. Martijn probeert het nog te redden door te vragen of ze niet blij is dat er een nieuwe vloer ligt, een nieuwe badkamer in het huis zit en de keuken is opgeknapt. Maar ook daar geeft ze een negatief antwoord op: “Ik weet het even niet. Het is nog net helemaal afgewerkt. In de gang liggen er geen plintjes, en je ziet nog een stuk vloer lopen. Het is gewoon net niet af. Jammer.”

https://twitter.com/MartinBakkerPub/status/960973074534424578

https://twitter.com/DaphnaFoulds/status/960972619544780803

https://twitter.com/timvbruggen/status/960972492520198145

Funda

Hoewel Martijn aan het eind van de aflevering zegt dat het huis is verkocht, blijkt dit niet zo te zijn. Er bleken wat problemen te zijn met het huis, omdat een eventuele koper niet zo makkelijk een hypotheek kon krijgen voor deze woning.
Helaas voor Karin staat haar woning nu nog steeds te koop. Op Funda is het te bekijken.

Bekijk hier een fragment uit de aflevering:

https://www.youtube.com/watch?v=s_85SBQB4hQ

Tags

NEGATIEFONDANKBAAROPHEFUITSTEL VAN EXECUTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie