Verbazing over Haico in Boer zoekt Vrouw: ‘Dit wordt niks’

Haico wekt verbazing
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Boer Haico koos gisteren in Boer zoekt Vrouw niet voor Ellen, maar voor Jasmijn. En dat zorgt voor een hoop verbazing bij kijkers, want houdt het wel stand? ,,Wat een verkeerde keuze van Haico”, luidt het op X.

Ellen maakt er geen geheim van dat ze gek op Haico is. ,,Ik heb het idee dat wij wel klikken”, vertelt Ellen aan Haico. ,,Wat mij betreft gaat mijn camper alleen nog even terug om de honden op te halen.”

Tranen

Maar helaas komt het verliefde gevoel niet van twee kanten. Wanneer Haico Jasmijn apart neemt, wordt duidelijk dat hij zijn beslissing al genomen heeft. ,,Ik wil er wel voor gaan, lijkt jou dat ook wat?”, vraagt Haico aan Jasmijn. Het keuzemoment is een klap in het gezicht van Ellen. Terwijl ze haar koffers aan het inpakken is, vloeien de tranen over haar wangen.

‘Verkeerde keuze’

Kijkers weten niet wat ze meemaken. ,,Verkeerde keuze Haico!”, schrijft een kijker op X. Velen zien de match tussen Haico en Jasmijn niet. ,,Haico en Jasmijn? Uh, oké dan. Ik hoop oprecht dat het wat gaat worden tussen die twee, maar ik zie het gewoon (nog) niet.”

Goud

Volgens een andere kijker had Haico ‘goud in handen’. ,,Wat een grap. Haico die Ellen naar huis laat gaan. Hij had goud in handen, had gelukkig kunnen zijn met een leuke vrouw, met Ellen! Met Jasmijn is hij eigenlijk gewoon nog steeds alleen!”, luidt het. Duidelijk is dat Ellen in de smaak valt bij de kijkers. ,,Ellen is gewoon te leuk, jammer voor Haico.”

Liefde op het eerste gezicht

In een video op de website van Boer zoekt Vrouw laat Ellen weten dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was. Toen ze het voorstelfilmpje van Haico bekeek, besloot ze direct te schrijven. ,,Ik dacht: dat kan weleens mijn man zijn. Ik heb direct geschreven. Vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik dat die kriebel er meteen weer zat. In de loop van de dagen is dat alleen maar meer geworden.”

Verdriet

Ellen is nog steeds verdrietig dat Haico niet voor haar, maar voor Jasmijn koos. ,,Ik voelde die klik. De dingen die hij aan me vroeg en de dingen waar hij over vertelde, gaven wel aan dat hij dat met mij ook zag zitten”, vertelt ze. ,,Als je denkt dat het van twee kanten komt en dat blijkt niet zo te zijn, dan komt dat wel aan. Ik ben nog steeds wel verdrietig, ik vind het nog steeds heel jammer.”

DenD wil uw mening weten

Heeft Haico de verkeerde keuze gemaakt?

Tags

BOER ZOEKT VROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck