Verbazing over kamerprijs pension Meilandjes: ‘Veel te duur’

Pension Meilandjes peperduur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Goed nieuws voor alle Meiland-fans: vanaf nu kunnen kamers in pension Code Rosé geboekt worden. Toch zorgt de aankondiging bij sommigen voor teleurstelling. ,,Dit is veel te duur!”

De Meilandjes zijn nog altijd druk bezig met klussen in het pension, maar het einde is in zicht. Volgende maand opent de familie de deuren van hun nieuwe project en de kamers zijn nú al te boeken. ,,Het verven gaat ons goed af hoor”, schrijft Maxime bij een filmpje op Instagram, waarin te zien is dat haar dochter Vivé meehelpt. ,,Jullie kunnen vanaf nu je verblijf boeken.”

‘Wát een prijzen’

Uiteraard gaan fans meteen een kijkje nemen op de website. ,,Wij zijn nog volop aan het verbouwen om Code Rosé waanzinnig mooi te maken”, luidt het op de website. ,,Hierdoor kunnen wij helaas nog geen inkijk geven in het pension of de kamers. Wel kunt u alvast reserveren.”

De foto’s van de kamers ontbreken inderdaad nog, maar dat weerhoudt fans er niet van om een kamer te boeken. Toch zijn ook een hoop fans teleurgesteld, blijkt uit de reacties onder het bericht van Maxime. Velen vinden de kamerprijs te hoog. ,,Wat een prijzen voor een kamer. En dat voor een pension”, schrijft iemand. En een ander: ,,Is toch niet normaal wat jullie voor een kamer vragen?!”

Twee nachten

Maxime legt uit dat de prijs altijd voor twee nachten is, omdat je minimaal twee nachten moet verblijven in het pension. Maar ook voor twee nachten vinden fans het prijzig. ,,Na het zien van de prijslijst denk ik… Laat maar! Ben ik blij dat ik er een dorp naast woon en zelf ook zo op het strand ben. Maar bijna 400 euro voor twee nachten voor 20m2 kan ik ook een zomerhuis bouwen en verhuren. Verdient goud blijkbaar”, reageert iemand. ,,Ja inderdaad”, reageert een andere volger. ,,Dit gaat nergens over. Het is een pensionnetje.”

Tags

FAMILIE MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck