Verbazing over Oh Oh Cherso-Vincent en nieuwe vriendin: ‘Waarom deel je dit?’

Vincent zit helemaal niet met relatiebreuk in zijn maag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roos van Gelder en Vincent van der Lans, bekend van Oh Oh Cherso, maakten onlangs bekend na dertien jaar uit elkaar te zijn. Inmiddels is Vincent gelukkig samen met zijn vriendin Sabine en dat deelt hij maar al te graag met zijn volgers op Instagram. Onbegrijpelijk, vinden velen.

,,Liefde overwint altijd… onze liefde niet. Ik weet er al een tijdje van en hierdoor zijn Vincent en ik niet meer samen”, schreef Roos bij een filmpje van haar en Vincent op Instagram. Ze bevestigde de relatiebreuk nadat Juicechannel de affaire van Vincent bekendmaakte.

‘Walgelijk’

De twee waren dertien jaar samen en hebben samen twee zoontjes. En terwijl Roos alleen achterblijft met hun twee kinderen, deelt Vincent met zijn volgers op Instagram dat hij het gezellig heeft met zijn nieuwe liefde. ,,We krijgen deze story zo vaak doorgestuurd met niet al te beste reacties”, schrijft Juicechannel bij de foto die Vincent deelt.

Velen zijn verbaasd dat Vincent zijn nieuwe relatie aan de grote klok hangt. Vooral omdat hij aan zijn volgers vroeg om hem met rust te laten. ,,Op zijn Insta zelf schrijven: ‘gun ons de rust’. Maar dit wel moeten delen…”, reageert een volger. ,,Walgelijk wanneer je zo respectloos omgaat met de vrouw waar je zo lang mee samen was en de vrouw van JULLIE kinderen.”

Tags

OH OH CHERSO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie