Verbijstering om actie Maxime Meiland: ‘Waar zit je verstand?’

Maxime gaf baby weg aan kringloopwinkel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chateau Bijstand-kijkers zijn in shock na een vreemde actie van Maxime Meiland. Zonder schaamte gaf ze haar baby Vivé aan een medewerkster van de kringloopwinkel en liet haar voor nanny spelen. In de tussentijd ging ze samen met moeder Erica uitgebreid shoppen.

Wederom grote verbazing bij de kijkers van Chateau Bijstand. Deze keer ging het niet om het zuchten en zeuren over het leven in de bijstand, maar om een actie van Maxime. Haar dochters Claire en Vivé zijn ook te zien in het programma en Maxime nam in de aflevering van gisteren Vivé mee naar de kringloopwinkel.

Maxime laat Vivé achter bij personeel

Toch leek Maxime het niet handig te vinden om tijdens het shoppen met haar moeder op Vivé te moeten letten, dus besloot ze haar te parkeren bij het winkelpersoneel.

,,Hallo mevrouw, wilt u misschien heel even een oogje in het zeil houden bij Vivé?”, vraagt Maxime aan de eerste medewerkster die ze tegenkomt. De medewerkster vindt het geen probleem waarop Maxime haar slapende dochtertje achterlaat.

‘Waar zit je verstand?’

En nu ze haar handen vrijheeft, gaan zij en Erica flink los in de kringloopwinkel. Ze hebben een aantal zaken op hun lijstje staan, waaronder een loveseat voor de honden en een kinderwagen voor Vivé.

Tijdens het shoppen lijken de twee vrouwen zich niet druk te maken over baby Vivé, iets wat kijkers niet kunnen begrijpen. ,,Ik zie dat Maxime haar baby even bij medewerkers van de kringloop parkeert, zodat ze even lekker ongestoord kan winkelen. Meid, waar zit je verstand joh?”, twittert een kijker. En een ander: ,,Waarom laat je je kind ergens staan om te gaan shoppen? Wat gaat er dan door je hoofd?!”

Tags

CHATEAU BIJSTANDCHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck