‘Verblijfplaats Ghislaine Maxwell ontdekt’

Ghislaine Maxwell
Door: DitjesenDatjes
22-06-2020

Ghislaine Maxwell, de vrouw die voor de aanvoer van jonge meisjes voor de seksfeestjes van Jeffrey Epstein zou hebben gezorgd, is gevonden. Maxwell was tot voor kort een van de meest gezochte vrouwen ter wereld. Ze probeerde de FBI te ontlopen door zich te verstoppen. Tevergeefs. Ze blijkt in Parijs te wonen. 

Niet uitgeleverd

Wereldwijd was de politie op zoek naar Ghislaine Maxwell, nadat ze in 2016 verdween. Nu blijkt ze in het achtste arrondissement van Parijs te wonen in een peperduur appartement. Volgens een bron woont ze daar nog niet zo lang: ,,Ghislaine verhuist elke maand om privédetectives ver weg te houden. Ze verblijft in woningen van vertrouwelingen.”

Maxwell zou vooral in Frankrijk wonen omdat ze daar een groot netwerk heeft en daarnaast heeft ze een voordeel dat ze in Frankrijk is geboren. Immers, volgens de Franse wet kan niemand die in Frankrijk geboren is en in Frankrijk wordt gearresteerd worden uitgeleverd. Als ze dus wordt opgepakt vanwege de Epstein-affaire, zal ze in Frankrijk worden berecht en eventueel moeten vastzitten.

Beloning

Hoewel de locatie van Maxwell inmiddels bekend is, is ze nog niet opgepakt. Volgens de insider is ze moeilijk te herkennen, want ze verbergt een deel van haar gezicht achter een sjaal. Bovendien gaat ze niet vaak naar buiten. De Britse krant The Sun wil zo graag met Maxwell in contact komen, dat er een beloning van 10.000 pond is uitgeloofd aan diegene die informatie kan verstrekken over Ghislaine Maxwell dat leidt tot contact en een artikel.

Meer DenD