Verbood Bibi interview Waylon met Eva Jinek?

Verbood Bibi interview Waylon?
Door: Lola van Leeuwen
08-09-2022

De reden dat Waylon zijn uitnodiging aan talkshow Jinek heeft afgeslagen wordt in twijfel getrokken. Patty Brard en andere bronnen hebben het vermoeden dat het de wens van Bibi Breijman is…

Het ‘sorry-interview’ van Waylon bij Eva Jinek aan tafel gaat niet door. Volgens de redactie van Jinek zouden ‘beide partijen’ ervan afzien: ,,Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien”, aldus de verklaring van het team.

Eigen verhaal

Juice Channel zegt bronnen rondom Bibi te hebben gesproken en zeggen dat zij liever niet wil dat Waylon bij Jinek aan tafel zijn verhaal doet. ,,Bibi wil namelijk het verhaal laten voor wat het is en verder kijken naar de toekomst”, laat Juice Channel weten. Het lijkt erop dat Breijman geen oude wonden wil openrijten en niet terug wil naar die periode van verdriet. De vlogger heeft tenslotte haar eigen verhaal al gedaan op haar YouTube-kanaal.

RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink vindt het maar raar. ,,Dus niet alleen Waylon, maar ook het programma Jinek heeft gezegd van: ‘Nou, laten we dit interview maar niet doen.’ Dat is toch heel raar?” Bridget Maasland is het eens met Ikink en wil een punt maken: ,,Over Nick & Simon was toch veel meer gezegd destijds en die zagen we toch ook uiteindelijk aan tafel?”

In Shownieuws geeft Privé-baas Evert Santegoeds ook zijn mening: ,,Het is toch alleen maar heerlijk als er meer mensen kijken? Er is natuurlijk wat. Ik denk dat ze het niet eens geworden zijn over de teneur van het gesprek en het zou ook nog wel eens kunnen dat Bibi het helemaal niet wil.”

Het laatste woord

Bibi heeft het laatste woord en dat kan Patty Brard wel begrijpen. ,,Ik kan me dat voorstellen. Als je hem hebt vergeven, dan zit je daarna niet meer op nóg meer meningen te wachten”, aldus Brard bij Shownieuws.

DenD vraagt zich af

Denkt u dat Waylon vanaf nu wél trouw zal blijven?

DenD

DenD promoties