Verbouwing Marije Knevel zorgt voor hel in buurt: ‘Verzakte muren en lekkages’

Marije Knevel steekt middelvinger op naar haar buren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In Het Parool is een artikel verschenen waarin ene Marieke en haar dochter al een jaar ‘in een hel’ leven omdat buren de kelder aan het verbouwen zijn. Volgens lezers komt de schade door de verbouwing van Marije Knevel, die al maanden updates over haar verbouwing op social media deelt.

Marieke woont al vijftien jaar samen met dochter Jet in een sociale huurwoning op eenhoog in Oud-West. Ze zijn ontzettend gelukkig met de woning, tót de benedenburen besluiten om de kelder van hun koophuis te gaan verbouwen.

Verzakte muren en lekkages

Marieke en haar dochter hebben last van verzakte muren, lekkages en veel herrie. Daarnaast is de badkamervloer doorgezakt en klemmen de deurposten. ,,Een keer kon ik de voordeur zelfs niet meer openen; ik heb mijn gereedschapskist gepakt om het slot eruit te slopen”, vertelt Marieke in gesprek met Het Parool.

‘Schade komt door Marije Knevel’

Lezers herkennen al snel om welke woning het gaat. ,,Marije Knevel, ik hoop niet dat jij dit bent”, reageert iemand. Een andere lezer zegt dat dit wel het geval is. ,,De schade komt inderdaad door de verbouwing van Marije Knevel die zonder gêne alles op Instagram blijft posten. Woon in de buurt, vandaar dat ik het weet.”

Verbouwing

In het artikel wordt de straatnaam genoemd en volgens juicekanaal Realityfbi gaat het inderdaad om de straat waarin Marije woont. ,,Wij hebben deze opgezocht en op Google Maps zien we precies dezelfde setting als de setting die Marije deelt in haar eigen updates. Zelfde kraan en dergelijke”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Marije, zou jij je buren wat minder tot last willen zijn?”

Tags

MARIJE KNEVEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck