Verbrandde Doutzen verwisselt bikinitopje

Door: Tanja Brouwer
12-01-2018

De huid van topmodel Doutzen Kroes is flink verbrand door de Braziliaanse zon. Dat is duidelijk te zien op foto’s waar het model topless opstaat.

Zon

Samen met haar man Sunnery James, zoontje Phyllon (6) en dochter Myllena (3) is het model op vakantie. Al een week post Doutzen foto’s van zichzelf en haar gezin in de stralende zon. Maar waarschijnlijk blijft zij de komende dagen uit de zon, want op foto’s is te zien dat haar huid erg is verbrand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De foto is gepost door Candice Swanepoel. Een voormalig model voor Victoria’s Secret die vlakbij Doutzen op vakantie is.

View this post on Instagram

🥓🥓🥓🇧🇷🇧🇷🇧🇷

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on


Swanepoel houdt het dus alleen bij de billen, maar op DailyMail is nog veel meer bloot te zien van het topmodel! Blijkbaar trok Doutzen haar bikinitopje uit, maar lag er een fotograaf op de loer! Op de foto’s is te zien dat Doutzen haar topje uitdoet, en ze lijkt te bekijken wat de schade is. Duidelijk te zien is dat haar huid rood is. Toch lijkt ze niet van plan te zijn om uit te zon gedaan, want volgens de DailyMail trok ze een ander topje aan. Misschien wel zodat ze wat streeplozer bruin zal worden.

Bekijk de foto’s hier!

Meer DenD