Verdrietig eerste afscheid van Fender

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Roxeanne Hazes heeft een klein half jaar niet meer op het podium gestaan. Haar zwangerschapsverlof, de komst van het kindje en de roze wolk waar ze daarna op zat, hielden haar tegen op te treden. Afgelopen weekend nam ze de stap, en liet Fender achter. Tenslotte is ze niet alleen moeder, maar ook zangeres.

Poepluier

Ze trad op tijdens de Museumnacht in het Rijksmuseum in Amsterdam, en dat kan natuurlijk niet met een baby op de arm.  Niet alleen Roxeanne had het moeilijk met het moment dat ze Fender achterliet. Ook Erik vond het lastig. Dat maakt hij duidelijk in een post op Instagram. Hij schrijft: ,,De kop is eraf. Het eerste optreden sinds 5 mei en wat voor eentje. Trots op het hele team. Trots op jou liefde. De kleine na de soundcheck achter moeten laten. Zoete tranen en een schaterlach. Nieuwe muziek, nieuwe avonturen en daarna weer samen in een poepluier duiken. Op naar Paradiso, maar nu eerst een flesje.”

Aan Frank van der Lende liet Roxeanne eerder al weten het ontzettend moeilijk te vinden als ze afscheid moet nemen van Fender. ,,Ik moet heel eerlijk zeggen: ik vind dat best pittig. Ik heb echt maagpijn, het is verschrikkelijk.”

https://www.instagram.com/p/Bpwd_YcBq9C/

 

https://www.instagram.com/p/Bpwb9PpgkOU/

Tags

ERIK ZWENNESFENDEROPTREDENROXEANNE HAZESZINGENZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck