Verhuizen de Meilandjes naar deze nieuwe villa?

Is dit de nieuwe villa van de Meilandjes?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Op zijn 60ste verjaardag maakte Martien bekend dat hij en Erica wéér gaan verhuizen. Dat meldt De Telegraaf afgelopen zondag. Hun miljoenen-villa in Noordwijk vervangen ze voor een andere miljoenen-villa in… Noordwijk.

,,Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer”, begint Martien zijn speech op zijn verjaardagsfuif. ,,Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan”, aldus de realityster.

Villawijk-Zuid

,,We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!” In het Noordwijkse Villawijk-Zuid staat een van de hoogst gepositioneerde vrijstaande villa’s in de regio te koop. Inclusief oprijlaan en veel privacy. Zal dit het nieuwe optrekje van de Meilandjes zijn?

,,Het perceel is gelegen op een absolute toplocatie 25 meter boven de zeespiegel in het Noordwijkse Dobbelmannduin met 360º panoramisch uitzicht”, schrijft Funda.nl. De villa, van zo’n 296m2, bedraagt 2,795,000 euro.

Bijna 3 miljoen

In april kochten Martien en Erica hun Noordwijkse villa voor 2,7 miljoen euro. Doordat de prijzen enorm stijgen in de huizenmarkt, kunnen de Meilandjes nu 2,995,000 voor hun villa vragen.

Bekijk hier de foto’s.

Tags

ERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJESVERHUIZENVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck