‘Verjaardagsfeest Lilibet verpest door heftige ruzie Harry en Meghan’

Knallende ruzie tussen Harry en Meghan verpestte verjaardagsfeest dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lilibet, het dochtertje van prins Harry en Meghan Markle, is gisteren drie jaar oud geworden en uiteraard werd dat gevierd. Maar volgens geruchten zouden niemand minder dan Harry en Meghan het feestje hebben verpest…

Harry en Meghan zouden de derde verjaardag van hun dochter in intieme kring hebben gevierd in Californië. Volgens Page Six waren er enkele vrienden en naaste familie uitgenodigd. Veel details over het feestje van Lilibet zijn er niet. Richard Mineards, die vlakbij de hertog en hertogin woont, zegt dat Harry en Meghan strikte voorwaarden hanteren als ze een feest organiseren. ,,Alles wordt vertrouwelijk behandeld en zelfs de leveranciers moeten een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen.”

‘Heftige ruzie’

Toch gaat er een hardnekkig gerucht rond over het feestje. Zo zouden Harry en Meghan een heftige ruzie hebben gehad. Op social media wordt de ruzie als een ‘enorme uitbarsting’ omschreven. ,,De sfeer was zo gespannen dat gasten zo snel mogelijk weg moesten”, luidt het. Waar de ruzie over ging is niet duidelijk.

Niet uitgenodigd

Thomas Markle, Meghans vader, heeft hoogstwaarschijnlijk geen uitnodiging voor het feest gehad. Hij zou zijn kleindochter zelfs nog nooit ontmoet hebben. Ook de overige Britse royals waren er niet bij. ,,Ik denk dat Charles Lilibet misschien één keer heeft ontmoet. En ook Archie heeft hij niet veel meer gezien”, zegt royaltywachter Ingrid Seward in gesprek met The Sun.

Genegeerd

Daarnaast hebben de Britse royals voor de tweede keer de verjaardag van Lilibet ‘genegeerd’ op sociale media. Ook vorig jaar, op de tweede verjaardag van het meisje, bleef het stil. Daarnaast werd begin mei de vijfde verjaardag van Archie genegeerd én de trouwdag van Harry en Meghan op 19 mei.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck