‘Verjaardagsfeest Meghan gaat niet door’

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle mag vandaag veertig kaarsjes uitblazen. Een verjaardagsfeest gaat er niet komen, ook niet in intieme kring. Maar vermoedelijk gaat er wel iets speciaals gebeuren…

Intieme kring

Meghan zou op aanraden van Oprah Winfrey feestplanner Colin Cowie hebben ingeschakeld om haar verjaardagsfeest te organiseren. Er zouden ongeveer 65 mensen uitgenodigd zijn, enkel haar familie en vrienden.

Haar verjaardag zou dus in intieme kring gevierd worden, maar wel in stijl. Britse media meldden dat het feest zou plaatsvinden in hun woning in Californië, met lokaal voedsel en wijnen uit naburige wijngaarden. Maar bronnen melden aan Page Six dat hier niets van waar is. Vanwege de oplopende coronabesmettingen in Californië komt er geen feest.

Komt de langverwachte familiefoto?

Koninklijke experts denken wel dat er iets anders speciaals zal gebeuren vandaag. Ter ere van haar veertigste verjaardag zou het goed kunnen dat een langverwachte familiefoto vrij wordt gegeven. Iedereen wacht nog steeds om een glimp op te vangen van Lilibet, die in juni werd geboren.

,,Het is zeer waarschijnlijk dat we een foto van het hele gezin zullen zien. Meghan wil maar al te graag laten zien wat een gelukkig gezin ze zijn”, aldus een koninklijke bron.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYVERJAARDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie