Verklaart Anouk nieuw TVOH-jurylid NU al de oorlog?

Anouk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

We kennen allemaal het veelbesproken fragment van de ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine nog. Bij The Voice Of Holland vlogen de twee elkaar publiekelijk in de haren. Lil’ Kleine wordt dit jaar vervangen als jurylid. Heeft Anouk het met ook déze collega aan de stok?

Ruzie

De ruzie tussen Lil’ Kleine en Anouk werd uitgezonden op tv. Anouk was het overduidelijk niet eens met de manier waarop Lil’ Kleine z’n werk deed en sprak hem daar op aan. Achter de schermen bleek de bom totaal gebarsten te zijn. Lil’ Kleine zou Anouk uitgescholden hebben en de twee zouden zelfs gevochten hebben.

Dit werd later ontkend door Lil’ Kleine zelf. Tijdens de afleveringen was de spanning tussen de twee duidelijk voelbaar. Een woordvoerder van RTL bevestigde de ruzie aan Shownieuws. ,,Het klopt dat Anouk en Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad.”

Nieuw seizoen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dat zou je denken nu het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland bijna van start gaat en Lil’ Kleine vervangen is. Niemand minder dan Jan Smit neemt dit seizoen zijn plek als jurylid in.

Er is dit seizoen nog meer veranderd: Anouk is wegens corona niet fysiek aanwezig in de studio, maar kijkt vanaf een scherm mee. Maar wat er duidelijk níet veranderd is dit seizoen, is de sterke mening van Anouk.

Via RTL Boulevard is te zien hoe zij meteen haar kersverse collega Jan een flinke veeg uit de pan geef. ,,Hou je bek, Jan!” is te horen. Het nieuwe seizoen gaat dus harmonieus van start…

LEES OOK:

Anouk vraagt haar vriend ten huwelijk: ‘Ik ben helemaal aan het trillen’

Tags

ANOUKJAN SMITLIL' KLEINERUZIESCHELDENTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck