Verklapt: Is dit een van de kandidaten van Wie is de Mol?

Art Rooijakkers
Door: Eva Steins
03-09-2020

Art Rooijakkers was gisteravond te gast bij De Telegraaf en doet in dit interview een bijzondere uitspraak. Als het jubileumseizoen van Wie is de Mol? in het programma ter sprake komt laat hij op een geheimzinnig wijze doorschemeren dat hij één van de kandidaten is.

‘Ik ben de Mol!’

Art vertelt bij de Telegraaf over zijn nieuwe programma ‘Rooijakkers over de vloer’. Presentator Pim Sedee hoort hem uit over zijn nieuwe programma en begint ook over het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Hij vraagt zich af of Rooijakkers een rol gaat spelen in het geheimzinnige programma. Art lacht de vraag weg en grapt: ,,Ja, ik ben de Mol!”. Praat Art hier zijn mond voorbij over zijn deelname?

LEES OOK:

Wie is de Mol kandidaten betrapt tijdens opnames

Deelname

Zaterdag 5 september start het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Over de kandidaten van het programma heeft AVROTROS nog niets onthult. Wel is er duidelijk dat het allemaal kandidaten zijn die eerder deelgenomen hebben aan Wie is de Mol?. Zo ook Art Rooijakkers, die de winnaar was van Wie is de Mol? in 2011. Ook heeft hij het programma jarenlang gepresenteerd. Hij vertelt openhartig waarom hij stopte als presentator bij Wie is de Mol?:

,,Kijk, Wie is de Mol? is een prachtprogramma om te mogen presenteren. Maar dat had ik 7 seizoenen lang gedaan, ik had het langst van iedereen gepresenteerd. Voor mij waren er al presentatoren, na mij is nu een presentator. Er gaan ook nog andere presentatoren komen. Het programma is zo’n instituut. En ik dacht daarbij: ik wil voorkomen dat ik mezelf ga herhalen. Dat is zo’n mooi programma, dat verdient het ook dat daar een nieuwe frisse energie in komt. Dus dat was voor het programma. Voor mezelf dacht ik ook: soms moet je gewoon door.”

Meer DenD