Wie is de Mol kandidaten betrapt tijdens opnames

Wie is de Mol
Door: Eva Steins
31-08-2020

Bijna was het best bewaarde geheim van het komende seizoen van Wie is de Mol in het water gevallen. Tijdens opnames in Toscane werden de deelnemers betrapt door een stel Nederlandse toeristen.

Betrokken in het complot

De kandidaten werden betrapt tijdens opnames in Toscane, een favoriete vakantieplek van veel Nederlanders. Rik sprak hierover zijn twijfel uit en vertelt dat het ook niet gelukt is om onopgemerkt te blijven. De Nederlanders die de kandidaten hebben betrapt houden hun mond dicht en hebben niks verklapt. Rik zegt hierover: ,,Dan gebeurt er wat er altijd gebeurt: dat we die mensen in het complot betrekken.”

LEES OOK:

Verklapt: Is dit een van de kandidaten van Wie is de Mol?

‘De Mol krijgt het zwaar’

Rik laat niet los wie de kandidaten zijn van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Wel onthult hij: ,,Het wordt een totaal ander seizoen. Er staan een aantal mensen die énorm ervaren zijn, die énorm gedreven zijn en absoluut deze tweede kans om mee te doen ten volle willen benutten – ook omdat ze weten dat ze nooit meer zo’n kans krijgen.” Ook zegt Rik dat de Mol het niet makkelijk gaat krijgen in het jubileumseizoen. “De Mol moet echt van goeden huize komen om dit seizoen te doorstaan.”

Meer DenD