Vermogen Hélène Hendriks blijft groeien

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De carrière van Helene Hendriks gaat als een speer. Volgens website BekendeBuren worden haar successen ook omgezet in een vette bankrekening. In totaal is haar vermogen binnen één jaar met maar liefst 222.570 euro gegroeid.

Niet voor niets won Hélène Hendriks vorig jaar de Televizier- Ring voor beste presentator en trok ze meer dan 1 miljoen kijkers met het programma Oranje Zomer. Daarnaast weet ze zich ook iedere vrijdagavond staande te houden tussen de heren van Vandaag Inside.

BekendeBuren dook eens in de boeken. Helene is eigenaar van twee bedrijven die beiden zijn gevestigd op haar priveadres in het Brabantse plaatsje Bavel. Het ene bedrijf heet Helene Sport B.V. en de andere heet Nummer 11 Beheer B.V.

Eigen vermogen

Het eigen vermogen van Helene Sport B.V., dat de presentatrice in 2021 startte, is behoorlijk gegroeid. Binnen een jaar is dat gegroeid van 17.028 euro naar 102.665 euro. Het andere bedrijf is opgericht in 2018 en is een financiële holding. Dat eigen vermogen is van 169.607 euro gegroeid naar 306.540 euro.

In totaal is het vermogen van de twee bedrijven momenteel dus 409.205 en dat is binnen 1 jaar een groei van maar liefst 222.570 euro.

Tags

HÉLÈNE HENDRIKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck