Veroorzaakte Gaby Blaaser breuk Rico Verhoeven? ‘Ze zouden samen verdergaan’

Gaby Blaaser
Door: Eva Steins
06-01-2021

Bijna een jaar na de scheiding van Rico Verhoeven en Jacky Duchenne komt er een weer een hardnekkig gerucht boven water. Een insider beweert dat de affaire van de kickbockser met actrice Gaby Blaaser de reden is achter de scheiding. ,,De affaire heeft misschien wel een jaar geduurd”.

Na dertien jaar relatie en drie kinderen samen zetten Rico en Jacky een punt achter de relatie. Het was een pijnlijke breuk, in het bijzonder voor Jacky. Zij onthulde eerder aan Weekend dat Rico’s gedrag enorm veranderde. ,,Ik ben teleurgesteld. Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel alsof we elkaar niet meer kennen.”

Affaire

Al snel na de breuk gonsde de geruchten dat Rico een affaire zou hebben gehad met actrice Gaby Blaaser. Een insider klapt tegen Weekend uit de school, en onthult pittige details van de vermeende affaire.

,,De affaire van Rico en Gaby heeft maanden geduurd, misschien wel een jaar. Rond het voorjaar van 2018 begon er iets tussen de twee op te bloeien”, aldus de bron.

Volgens de bron was het de affaire die de emmer van Rico en Jacky deed overlopen. ,,In oktober zat hun relatie in zwaar weer en Gaby was daar de hoofdoorzaak van. Rond diezelfde tijd is de relatie van Gaby met haar toenmalige vriend Quinten ook even overgegaan, dat was niet voor niks.”

LEES OOK:

Ex Rico Verhoeven laat niets van hem over: ‘Ik herken hem niet meer’

Verdergaan

Kort na de breuk van Rico en Jacky, zou ook Gaby een punt achter de relatie met haar toenmalige vriend hebben gezet.

De bron beweert dat Gaby en Rico van plan waren om van hun geheime affaire een openbare liefdesrelatie te maken. ,,Gaby en Rico zouden samen verdergaan. Hij was er over uit dat ‘ie niet meer verder wilde met Jacky, zei ook tegen haar dat hij niet meer van haar hield.”

Ook vertelt de insider dat Rico de verhouding met Gaby zou hebben toegegeven aan zijn ex. ,,Jacky kreeg lucht van de relatie van Gaby en haar vriend na een aantal tips. Rico werd regelmatig gezien met een blonde vrouw en toen ging Jacky op onderzoek uit. In eerste instantie ontkende Rico glashard dat er wat speelde met Gaby, maar uiteindelijk heeft hij bekend.”

Meer DenD