Verschillende media melden: Promes wordt vervolgd

Quincy Promes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Verschillende media melden dat voetballer Quincy Promes vervolgd wordt voor poging tot doodslag en zware mishandeling. Na een familiefeest in Abcoude zou Promes betrokken zijn geweest bij een steekincident…

Eind juli 2020 lijkt een familiefeest in Abcoude slecht te zijn verlopen. Quincy Promes wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident tijdens het feest. Op zondag 13 december 2020 werd de ex-ajacied voor dat feit aangehouden en korte tijd later weer op vrije voeten gesteld. In juli werd bekend dat het Openbaar Minister (OM) voornemens was om de voetballer te vervolgen. Wel stelde het OM de advocaat van Promes toen in staat om onderzoekswensen uit te spreken. Het OM meldde aan de NOS: ,,Daar kan mogelijk onderzoek uitkomen dat belangrijk kan zijn voor de zaak. Pas als die onderzoeken zijn afgehandeld, volgt een definitieve beslissing tot vervolging.”

Vervolgd?

Nu melden verschillende media, waaronder Nu.nl, de NOS, het Algemeen Dagblad en het Parool, dat de international wordt vervolgd voor het feit. Het OM heeft bekendgemaakt een ,,inmiddels” 29-jarige man uit Amsterdam te vervolgen voor doodslag en zware mishandeling. De omschrijving van het feit komt overeen met de zaak rondom Promes. De voetballer was ten tijde het feit nog 28. De Volkskrant meldt dat het OM niet officieel wil bevestigen dat het Promes betreft. Promes heeft enige betrokkenheid bij het incident altijd ontkend. De datum waarop de zaak behandeld wordt is niet bekend.

Tags

OPENBAAR MINISTERIEQUINCY PROMESVERVOLGDVOETBALLER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie