Verspreidde Willem-Alexander corona in Grieks dorp?

Willem-Alexander verspreidde corona
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

‘Ze wilden een veilige bestemming’

Er was nog geen enkele besmetting van het coronavirus bekend in het dorp Porto Heli. Totdat Willem-Alexander en Máxima besloten naar Griekenland af te reizen. Het koningspaar zou daar met ongeveer twintig personeel in hun villa verblijven, meldt Griekse media.

In Nederland gingen de besmettingen van het coronavirus op dat moment steeds verder omhoog. In het Griekse dorp werd er steeds meer gespeculeerd over waarom het koningspaar precies toen naar Griekenland vertrok. ,,Ze besloten naar een veiligere bestemming te reizen dat op dat moment Porto Heli was”, schreef het Griekse Ektaktanea.

Corona van Willem-Alexander

Maar het personeel van het koningspaar werkte ook nog op andere plekken in het Griekse dorp. En dáár is het volgens één van de schoonmaaksters misgegaan. Ze kreeg niet direct klachten dat wees op corona. Dus ging ze als ze klaar was met het klaarmaken van de villa, weer verder naar een andere werkplek in het dorp.

Maar haar man werd al snel wél ziek, en toen begon het lijntje te lopen. Steeds meer mensen raakten besmet en de hele gemeente Ermionida was in grote paniek. Volgens de schoonmaakster wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier is verspreid.

Tags

CORONAVIRUSKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAKONINGSPAARMAXIMAORANJESWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck