Heeft Sonja Bakker ook een donkere kant?

Sonja Bakker|Agressie Sonja Bakker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is eind november vreselijk misgegaan tussen Sonja Bakker en Barry van Suijdam. Het stel kreeg knallende ruzie, waarbij Barry agressief en dreigend gedrag vertoonde. De ruzie liep zo uit de hand, dat de politie heeft moeten ingrijpen. Barry gaat nu flink door het stof.

Op de nacht van 26 op 27 november liep het vreselijk uit de hand tussen Sonja en haar Barry. Na wat een gezellige avond in een hotelrestaurant had moeten zijn sloeg de sfeer om toen Barry en Sonja naar huis werden gereden door een chauffeur. Het stel kreeg knallende ruzie die met de minuut erger werd.

Spijt

Eenmaal thuis stond de politie het stel op te wachten. Barry vluchtte weg om tot bezinning te komen. Nu doet hij in alle bladen zijn verhaal, om Sonja te laten zien hoe veel spijt hij heeft. ,,Het maakt mij niet uit, dat ik voor heel Nederland door het stof moet. Ik wil mijn grote liefde terug.”

Hij wil er alles aan doen om weer samen te komen met Sonja. ,,Het is logisch dat Sonja mij even niet meer in huis wil hebben. Wie zit er te wachten op een man, die ineens na een gezellige avond zo totaal als een agressieve klootzak, want zo noem ik mijzelf, kan veranderen.”

Koste wat het kost doet Barry er nu alles aan om zijn Sonja te overtuigen dat hij een goede man is.

,,Maar de schaduwkant was ook dat we bang waren elkaar kwijt te raken. Er was veel jaloezie in onze relatie. Als Sonja vond dat een vrouw iets te veel aandacht voor me had op een feestje, zette ze rustig haar stilettohak in de teen van zo’n dame. Maar we keken bijvoorbeeld ook weleens in elkaars telefoon…”

Inmiddels heeft Barry exclusief tegen DenD gezegd hoe veel spijt hij van deze opmerking heeft, die bij Sonja in het verkeerde keelgat schoot.

Barry zet alles op alles om samen met Sonja hun relatie te redden. ,,Er zit een enorme boosheid in mij, die moet weg”, aldus Barry.

Als hem door weekblad Privé gevraagd wordt of hij Sonja die nacht mishandeld heeft, geeft hij resoluut antwoord. ,,Daar durf ik alles op te zetten dat ik dat niet heb gedaan. En ook nooit zal doen. Dat doe je niet bij een vrouw. Maar ik kan door drank wel intimiderend zijn.”

UPDATE:

Barry trekt het boetekleed aan: ‘Spijt van mijn opmerkingen’

Tags

BARRY VAN SUIJDAMDRONKENRUZIESONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck