EXCLUSIEF IN DenD: Barry van Suijdam trekt boetekleed aan

Barry van Suijdam
Door: Ditjes en Datjes
17-12-2020

Barry van Suijdam heeft spijt als haren op zijn hoofd! Tegen DenD benadrukt hij dat Sonja Bakker de liefde van zijn leven is en ,,de liefste vrouw ter wereld”. Maar de kans op een gezamenlijke Kerst is vooralsnog zeer klein…

In interviews met de entertainmentbladen spreekt Barry van Suijdam over zijn wankelende relatie met Sonja Bakker. Barry heeft enorme spijt van zijn gedrag jegens haar nadat hij in de nacht van 26 op 27 november een borrel teveel had gedronken. In een van de interviews zegt Barry dat ook Sonja jaloers kon zijn en ,,haar stilettohak in de teen van een dame kon zetten wanneer die te opdringerig was naar hem toe.” Barry is zich inmiddels rot-geschrokken van de impact die deze opmerking heeft. 

,,Gezonde jaloezie”

Tegen DenD zegt hij: ,,Die opmerking is een eigen leven gaan leiden, maar het was met een knipoog gezegd. Sonja is de liefste vrouw die ik ken, zij zou nooit iemand kwaad doen. Ik heb alleen maar willen aangeven dat er van beide kanten sprake was van gezonde jaloezie. Ik vind het vreselijk dat mijn opmerking letterlijk is genomen. Nadat DenD dat bericht plaatste, werd Barry overspoeld met appjes, ook van Sonja. ,,Zij gaf aan dat ze enorm geschrokken is door de suggestie dat zij agressief zou zijn. Ik voelde mijn bloed wegtrekken…”

,,Met Kerst”

Barry vervolgt: ,,Dit maakt mijn kans op een verzoening er niet groter op. Ik heb hulp gezocht voor mijn drankgebruik, want ik ben normaal gesproken een blij en opgetogen mens en ik vind het vreselijk als dat door drank verandert. Ik blijf vertrouwen op een verzoening. Dat moet ook want Sonja is de mooiste liefste vrouw ter wereld! Of we met Kerst bij elkaar zijn. Er zijn nu geen plannen en misverstanden zoals door mijn stiletto-uitspraak helpen niet, maar ik houd hoop.”

LEES OOK:

Heeft Sonja Bakker ook een donkere kant?

Meer DenD