Verwijderen tattoo Wesley en Yolanthe doet pijn en gaat jaren duren

Door: DitjesDatjes
13-03-2019

Elke scheiding is pijnlijk, maar de ellende die Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau op hun hals hebben gehaald met hun liefdestattoo’s is enorm.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Want zowel de voetballer als de presentatrice/actrice zullen als onderdeel van de scheidingsfase waarschijnlijk ook langs moeten bij een tattooverwijderaar.

En in het geval van Wesley gaat dat mogelijk, volgens deskundige Philip Hofmeijer in weekblad Privé, waarschijnlijk jaren duren.

Wesley Schneijder heeft namelijk op de rechterhelft van zijn buik een enorme beeltenis van Yolanthe laten zetten toen alles nog koek en ei was. Maar ook op zijn armen staan er nogal wat herinneringen aan de afgelopen 10 jaar: ,,Hou van jou, Yolanthe”, bijvoorbeeld.

Terwijl Yolanthe ook nog een blijvende herinnering aan haar relatie met Wesley meedraagt: ,,TE AGRADEZCO DIOS POR WESLEY”.

De ‘nabehandeling’ zal tijd vergen en een pretje is het zeker ook niet. Maar misschien is dat wel het laatste waar het voormalige liefdeskoppel zorgen over heeft. Wesley die vorige week de schuld op zich nam (‘ik heb het verknald’) zal wellicht nog een verzoeningspoging op touw zetten.

 

Meer DenD