Verzoening tussen André en Rox? ‘Hij steunt haar in strijd Rachel’

Gaan broer en zus elkaar weer zien?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André houdt zich afzijdig in de strijd tussen Roxeanne en Rachel om de Hazes-erfenis. Toch zou hij inmiddels in hebben gezien dat het niet klopt wat zijn moeder heeft gedaan. Een insider weet het zeker: André gaat voor de kant van zijn zus kiezen. ,,Hij heeft niet voor niets met zijn moeder gebroken.”

Rachel stond eerder deze maand tegenover haar dochter Roxeanne in de rechtbank. Roxeanne heeft samen met een voormalig testamentair bewindvoerder een zaak aangespannen tegen haar moeder omdat zij zich volgens hen ten onrechte voordoet als erfgename van André Hazes.

‘Ik bemoei me er niet mee’

André zei eerder in gesprek met RTL Boulevard dat hij zich niet wil bemoeien in de strijd tussen zijn moeder en zus. ,,Ik bemoei me er bewust niet mee. Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst.”

‘André weet dat het niet klopt’

Toch zegt een insider dat André inmiddels weet dat het verhaal van Rachel niet klopt. ,,Natuurlijk weet hij dat het niet klopt wat zijn moeder heeft uitgehaald”, vertelt de bron in weekblad Privé. ,,André vindt het een moeilijke situatie. Hij heeft niet voor niets gebroken met zijn moeder.”

Verzoening met Rox?

André vindt het volgens de bron moeilijk om zich tegen zijn moeder te keren, vooral omdat ze hem heeft opgevangen toen hij uit de afkickkliniek kwam. ,,In deze periode heeft Rachel dag en nacht voor haar zoon klaargestaan.”

Wel heeft André inmiddels weer contact met Roxeanne en volgens de bron hebben de twee ook gesprekken gevoerd over de erfenis. ,,Er zijn ook zeker gesprekken over geweest tussen Rox en haar broer”, aldus de bron. Een verzoening lijkt dichterbij dan ooit. ,,De kans is groot dat hij uiteindelijk weer volop achter zijn zus staat. Ook omdat de relatie tussen André en Monique weer helemaal goed is, zal dit niet lang meer duren. De band tussen Monique en haar schoonzus is altijd goed gebleven, ondanks de strubbelingen van het stel.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESRACHELROXEANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie