Verzoening tussen Marco Borsato en Leontine lijkt van de baan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De kans op een verzoening tussen Marco Borsato en Leontine lijkt van de baan nu Leontine een eigen huis heeft gekocht, dat meldt website BekendeBuren. Ze heeft een schitterend landhuis gekocht in Huize, een dorp in het Gooi waar onder andere ook Linda de Mol woont. Huizen is bekend terrein voor Leontine Ruiters, want na de scheiding van Marco Borsato verhuisde ze al eens eerder naar dit dorp.

Het gaat om de helft van een dubbel landhuis. Zij kocht het voor een bedrag van 1.075.000 euro; de vraagprijs was 1.195.000 euro. Leontine heeft dus 120.000 euro van de vraagprijs weten af te halen. Op het landhuis heeft ze een hypotheek laten vestigen van 400.000 euro, dat betekent dat zij maar liefst 675.000 euro aan eigen geld op tafel heeft gelegd. Maar wat krijgt ze voor dit vele geld?

Tuin bijna even groot als huis

De woning is 142 vierkante meter en heeft drie etages met vier slaap-en twee badkamers en een kelder. Dee half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achtertuin is bijna net zo groot als het huis zelf. Deze is namelijk 132 vierkante meter. Ook beschikt Leontine over een vrijstaande garage.

Bekijk de foto’s op: https://www.bekendeburen.nl/leontine-borsato-koopt-romantisch-landhuis-in-het-gooi–zie-fotos

Tags

LEONTINE EN MARCO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck