Verzoening tussen Meghan en Kate? ‘Eerste stap is gezet’

Meghan zet eerste stap in verzoening met Kate
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat Meghan Markle en Kate Middleton geen vriendinnen zijn, is inmiddels duidelijk. Toch zou inmiddels de eerste stap naar een verzoening zijn gezet. ,,Meghan heeft contact opgenomen met Kate.”

Toen prins Harry het nieuws over koning Charles te horen kreeg, is hij meteen op een vliegtuig naar Londen gestapt om er voor zijn vader te zijn. ,,Harry sprong op het eerste mogelijke vliegtuig”, vertelt een bron aan Us Weekly. ,,Meghan was het er volledig mee eens dat Harry erbij moest zijn. Hij moest zijn vader vertellen hoeveel hij van hem houdt en een beter beeld krijgen van waar Charles mee te maken heeft.”

Eerste stap is gezet

Niet alleen prins Harry doet momenteel zijn best om zich te verzoenen met zijn familie, ook zijn vrouw Meghan zou de eerste stap hebben gezet. Kate Middleton onderging onlangs een heftige buikoperatie en ook dat heeft er diep ingehakt bij de Britse royals. ,,Meghan heeft contact opgenomen met Kate en Charles”, onthult een andere bron. ,,Er worden dus stappen gezet om tot een verzoening te komen.”

Gekwetst

Staat Kate ook open voor een verzoening met Meghan? ,,Kate staat er wel voor open, maar meer voor een verzoening met Harry dan met Meghan”, legt de bron uit. ,,Ze heeft nog steeds gekwetste gevoelens over wat Meghan haar en Charlotte heeft aangedaan. Er is werk aan de winkel, maar ze is bereid om verder te gaan.”

Kate mist vooral Harry, die ze altijd zag als een ‘broerfiguur’. ,,Kate heeft er vertrouwen in dat de situatie zichzelf op tijd zal oplossen.”

Harry en William

De band tussen Harry en William is daarentegen nog steeds gespannen. ,,William houdt van Harry, maar de afgelopen jaren zijn heel moeilijk voor hem geweest”, aldus de bron. ,,De trieste realiteit is dat het voor hem onmogelijk is om al die hatelijke en wraakzuchtige aanvallen die Harry tegen hem en de monarchie heeft gepleegd zomaar te vergeten.”

Tags

KATE MIDDLETONMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck