Victoria Koblenko: ‘Erg slechte sfeer bij Wie is de Mol?’

Victoria Koblenko
Door: Eva Steins
04-09-2020

De deelname van Victoria Koblenko in Wie is de Mol? is haar niet in de koude kleren gaan zitten. De actrice blikt terug op haar deelname en verklapt dat er een vreselijke sfeer hing tijdens de opnames. ,,We haalden het slechtste in elkaar naar boven”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dynamiek

Veel oud-deelnemers kijken met weemoed terug naar hun tijd bij Wie is de Mol?. Koblenko doet echter een boekje open over de sfeer achter de schermen. Zij vertelde gisteravond bij Op1 dat zij niet met plezier terugkijkt naar haar tijd bij Wie is de Mol? omdat de sfeer in de groep vreselijk was. Volgens de actrice was er sprake van een ,,Slechte dynamiek in de groep”.

‘We haalden het slechtste in elkaar naar boven’

Koblenko deed mee aan het vijfde seizoen van Wie is de Mol? Dit was de eerste reeks van het programma waarin bekende Nederlanders deelnamen. Over wie Koblenko spreekt als zij een slechte groepsdynamiek aankaart is niet duidelijk, maar valt wel naar te raden.

Haar mede-deelnemers van dat seizoen waren Yvon Jaspers, Gijs Staverman en Marc-Marie Huijbregts. Zij klapt uit de school over de onderlinge banden tussen de deelnemers en zegt ,,We haalden het slechtste in elkaar naar boven”.

Angela Groothuizen

Ook Angela Groothuizen moet iets van haar hart over het vijfde seizoen van Wie is de Mol?. Zij was de presentatrice tijdens Victoria’s deelname en blikt terug: ,,Er ging ook van alles mis in dat seizoen. Jullie waren pioniers en maakten je nog zorgen over een imago, moesten ineens al die opdrachten doen. Ik had daar veel bewondering voor”.

Jubileumseizoen

Aankomende zaterdag mogen de deelnemers weer op jacht naar de saboteur in hun midden. De deelnemers van dit jubileumseizoen zijn allemaal oud-kandidaten, echter is nog onbekend wie de deelnemers zijn.

LEES OOK:

Verklapt: Is dit een van de kandidaten van Wie is de Mol?

Meer DenD