Victoria Verstappen over band met Max: ‘Niet samen opgegroeid’

Vicoria over band met Max
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2022

Na de scheiding van hun ouders groeide Max Verstappen apart van zijn zus Victoria op. Vader Jos was altijd met Max op pad om hem klaar te stomen voor de Formule 1, terwijl Victoria bij moeder Sophie bleef.

Victoria en Max schelen maar twee jaar, en toch hebben ze geen typische broer-zusrelatie. ,,Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid”, onthult Victoria in Vriendin.

Apart opgegroeid

Een wereldberoemde broer hebben heeft zowel voor- als nadelen. Maar al voordat Max een grootheid in de Formule 1 was, werd er door vader Jos hard gewerkt om Max klaar te stomen. Hierdoor waren vader en zoon vaak samen op pad en bleef Victoria achter bij hun moeder.

Toch bracht Victoria het liefst tijd door met haar broer, die de hele wereld rondreisde. ,,De meeste pubers gaan op stap, dat deden wij niet. Ik vond het leuker om te reizen en met Max samen te zijn dan met vriendinnen uit te gaan.”

Victoria niet aanwezig bij dé race

In het verleden ging ze dan ook nog weleens mee met Max, maar nu ze twee jonge kinderen heeft gaat dat niet meer. Na elke race die Max rijdt, bellen ze dan ook met elkaar. Dit gebeurde ook na de race in Abu Dhabi afgelopen december, waar Max de wereldtitel binnensleepte. Victoria kon hier niet bij zijn omdat ze net was bevallen.

Doopfeest

Toch proberen ze beiden zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de belangrijke momenten in elkaars leven. Zo vloog Max afgelopen weekend samen met zijn vriendin Kelly Piquet naar Nederland om het doopfeest van Luka en Lío, de zoontjes van Victoria, bij te wonen.

Meer DenD