Victorie voor Erik ten Hag bij Manchester United

Erik ten Hag wint eerste cup.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Bescheidenheid troef, maar Erik ten Hag schreef zondagavond geschiedenis met een 2-0 overwinning op Newcastle. Manchester United won de Carabao Cup, de eerste prijs sinds 7 jaar voor Manchester United. Vooraf sprak de ex-Ajax trainer Ten Hag met ontzag al over het Wembley stadion en de tegenstander.

De strijd met Newcastle werd vooral gewonnen door sterspeler Rashford, ex-Ajax speler Martinez (wat was hij goed!) en niet te vergeten Anthony. De kraker tussen Manchester United en Newcastle eindigde in 2-0. Alex Ferguson, de vroegere en legendatische manager van de club uit Manchester, glunderde van oor tot oor.

Maar Erik ten Hag bleef zelfs bij de prijsuitreiking, in de nok van het stadion, uiterst bescheiden. Hij stond helemaal links van zijn spelers en kreeg als laatste de cup in handen. Want het besef dat dit pas het allereerste begin is van nieuwe successen is bij Ten Hag volop aanwezig. Deze Carabao Cup is niet genoeg om de honger van de Nederlandse trainer te stillen. Hij wil MEER!

Afgelopen week won het team van Ten Hag ook al de strijd tegen Barcelona in de Europa League. Het is een teken aan de wand van de progressie die het team van de Nederlander het afgelopen jaar boekte. De voormalige club van Ten Hag, Ajax, kwam deze zondag niet verder dan een miserabele zege op Vitesse. Met matig voetbal en zonder de strijdlust die Ten Hag bij Manchester United introduceerde.

Leer HIER de ode aan Erik ten Hag die eerder op dend.nl werd gepubliceerd.

Tags

AJAXERIK TEN HAGMANCHESTER UNITEDVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck