VIDEO: Binnenkijken in het huis van KZK-ster Bob Sikkes

Bob Sikkes
Door: Eva Steins
09-12-2020

Wekelijks tovert Kopen zonder Kijken aannemer Bob Sikkes bouwvallen om tot ware paleisjes. Aan heel Nederland laat Bob zien dat hij, ook met de kleinste budgetten, van een huis een droomhuis kan maken. Hoe zit dat met zijn eigen woning?

Het verbouwen doet Bob niet alleen voor het oog van de kijker. De tv-ster vertelt aan het AD dat zijn huis door collega’s ook wel de ‘Sagrada Familia’ wordt genoemd. ,,Omdat we eigenlijk iedere paar jaar wel aan het verbouwen of aanbouwen zijn”, vertelt Bob.

Bouwval

Bob trok 21 jaar geleden in in wat toen nog een ‘bouwval’ was. In de video is te zien hoe Bob de complete indeling van het Amsterdamse appartement heeft omgegooid. ,,Toen ik hier net kwam hadden we maar één verdieping. Nu hebben we er een tweede verdieping bovenop.”

Ook heeft Bob een tip voor de kijker. ,,Het allerbelangrijkste als je een huis wilt gaan kopen: zorg dat je financiering op orde is. Zorg dat je precies weet wat je kunt kopen, zodat als je een huis ziet wat je wellicht kan bereiken dat je dan meteen een bod kan doen.”

Vind jij Bob de ‘DenD-hottie’ van het jaar? Je kunt hier op hem stemmen:

Stem: Wie is de DenD-hottie van 2020?

Meer DenD