Video: Dochter Humberto breekt rug tijdens opnames

Door: Lola van Leeuwen
09-11-2019

Julia Tan, de dochter van Humberto Tan, ervaart een pijnlijk ongeluk tijdens de opnames voor het YouTube-kanaal Cocentrate. Ze breekt haar rugwervel na het springen van een tien meter hoge duikplank voor het programma Blind Spot. En deze pijnlijke sprong is vastgelegd…

Geblinddoekt

Eind oktober was Julia Tan de gelukkige die te gast was bij het YouTube-programma Blind Spot. Hierin worden bekende Nederlanders geblinddoekt en naar een geheime locatie gebracht waar ze een opdracht moeten uitvoeren. Julia’s opdracht is gelijk duidelijk als ze haar blinddoek af doet.

Pijnlijk

,,Het doet echt pijn!” zijn Julia’s eerste woorden na de sprong van de tien meter hoge duikplank. Maar iedereen is te druk met klappen en zijn onder de indruk van Tan’s prestaties waardoor ze niet luisteren naar haar signaal.

Ondraaglijk

Na de opnames is de 19-jarige gelijk naar huis gegaan. ,,Eigenlijk was dat gewoon omdat ik me niet wilde aanstellen en niet meteen naar het ziekenhuis wilde gaan” zegt Julia. Totdat ze wilde gaan slapen. De pijn werd steeds ondraaglijker. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen kwam er vrijwel snel uit dat Julia een rugwervel heeft gebroken. ,,Ik werd meteen ook heel serieus genomen, heel fijn en gelukkig dus ook niet voor niks.” Rechtop zitten kan ze wel, maar Julia is overal erg stijf.

,,Ik hoop dat jullie het een leuke aflevering vinden, ondanks dat jullie zien dat ik m’n rug breek!”

Kritisch

RTL is de eigenaar van het YouTube-kanaal. Zij laten aan RTL Boulevard weten dat ze in de toekomst veel kritischer gaan kijken naar het programma. ,,En we zullen voortaan veel kritischer beoordelen welke confrontaties we wel en niet gepast vinden voor Blind Spot.”

Meer DenD